Zde může být vaše reklama.

Poslední příprava doma Sigma hraje proti Liptovskému Mikuláši

Sigma hraje proti Liptovskému Mikuláši

foto: Petr Pelíšek

06. 07. 2021 - 14:30

Čtvrtý přípravný zápas, a poslední domácí, hrají první červencovou středu fotbalisté SK Sigma Olomouc. Ve Slatinicích nastoupí od 14.00 proti Liptovskému Mikuláši. Pak bude následovat zúžení kádru, den volna a v pátek odjezd na herní soustřední do Polska, kde svěřenci trenéra Václav Jílka odehrají tři utkání, poslední z nich bude generálkou na nový soutěžní ročník.

„Řekli jsme si, že do středy bychom chtěli mít jasněji o užším kádru. Vyhodnotíme si to. Někteří hráči k tomu mají blíž, někteří dál. Spíš to utkání pojmeme tak, že se musíme podívat na to, jak na tom budeme po čtrnácti dnech fyzicky, abychom před odjezdem na soustředění neriskovali nějaké zranění. A uvažujeme tak, že bychom ještě chtěli dát možnost hráčům, u kterých máme nějaký otazník. A abychom je viděli znova a mohli si vyhodnotit jejich výkonnost směrem k podzimu,“ řekl trenér SK Sigma Olomouc Václav Jílek.

V sobotu nemohli pro zranění nastoupit Pablo González, Václav Jemelka, Jiří Sláma a Jakub Yunis, také brankář Aleš Mandous, který byl na evropském šampionátu s českým národním týmem.

Utkání SK Sigma Olomouc versus MFK Tatran Liptovský Mikuláš se hraje ve středu 7. července ve Slatinicích (14.00), vstupné činí 20 korun.

Další články