Zde může být vaše reklama.

Jediné zápasy doma Sigma hraje v Řepčíně s Jihlavou a Prostějovem

Sigma hraje v Řepčíně s Jihlavou a Prostějovem

foto: Petr Pelíšek

14. 01. 2020 - 15:13

Jediná dvě střetnutí zimní přípravy hrají fotbalisté SK Sigma Olomouc doma. Bude to ve středu 15. Ledna na nové umělce stadionu v Řepčíně. V obou případech jde o soupeře z druhé nejvyšší soutěže. V 11.00 nastoupí Hanáci proti Vysočině Jihlava, od 15 hodin pak v regionálním derby proti 1.SK Prostějov.

V úvodu přípravy se svěřenci trenéra Radoslava Látala věnují fyzické kondici. „K tomu nám poslouží dvojzápas s Jihlavou a Prostějovem a také obě utkání proti Trnavě. Po těchto střetnutích odjíždíme na herní soustředění do Turecka, kde nás čekají tři kvalitní soupeři,“ řekl pro klubový web trenér SK Sigma Radoslav Látal.

První přípravný zápas hrála Sigma v sobotu v Šumperku, kde domácí divizní tým porazila 6:0. Do listiny střelců se zapsali synové klubových legend – Radek Látal, Ondřej Hapal a Milan Kerbr.

Středečním soupeřům SK Sigma se v sezoně zatím docela daří. Jihlava, kterou vedou legendy Sigmy – trenér Radim Kučera a asistent Josef Mucha, je na druhém místě, Prostějov je po podzimu desátý. Pro Jihlavu půjde o první přípravný zápas, Prostějov už má jeden mač za sebou, v Ostravě minulý týden remizoval s Baníkem 2:2.

Další články