Zde může být vaše reklama.

Asociace odložila zápas Sigma hrát nebude, unavená Slavia se musí šetřit

Sigma hrát nebude, unavená Slavia se musí šetřit

foto: Petr Pelíšek

05. 08. 2021 - 18:09

Hráči SK Sigma Olomouc budou mít o víkendu volno. Český fotbal sáhl k neobvyklému kroku, když na žádost Slavie Praha byl sobotní duel 3. kola FORTUNA:LIGY odložen. O tom, zda budou odložena také utkání dalších českých pohárových účastníků, zatím Ligová fotbalová asociace neinformovala. Nový termín zatím nebyl oznámen.

„Klub byl dnes osloven Slavií Praha s žádostí o odložení sobotního utkání. Jelikož Slavii postihly při návratu ze středečního zápasu Ligy mistrů v Budapešti technické problémy a současně reprezentuje český fotbal v evropských pohárech, rozhodli jsme se našemu soupeři vyhovět. Sigmě Olomouc není lhostejný národní koeficient, jenž ovlivňuje nasazení českých mužstev v evropských soutěžích. Žádosti Slavie rovněž vyhověla Ligová fotbalová asociace. O náhradním termínu utkání vás budeme informovat,“ píše se na webu olomouckého klubu.

„Ligová fotbalová asociace vyhověla žádosti Slavie Praha a kvůli technickým potížím při návratu týmu z kvalifikačního utkání Ligy mistrů z Budapešti a na základě souhlasu SK Sigma Olomouc odložila na neurčito nejbližší utkání 3. kola FORTUNA:LIGY,“ píše se na twitteru Ligové fotbalové asociace.

Další články