Zde může být vaše reklama.

Zimní pauza je u konce Sigma jede do Teplic, začne jaro dobře?

Sigma jede do Teplic, začne jaro dobře?

foto: Petr Pelíšek

14. 02. 2020 - 15:00

Doladěno, dochystáno, jde se zase do ostrého zápasu. Fotbalistům SK Sigma Olomouc začíná jarní část sezony FORTUNA:LIGY sobotním tripem do Teplic. Tam se jim při posledních návštěvách dařilo bodovat a to mají za cíl i tentokrát. Pro svěřence trenéra Radoslava Látala jde o důležitý duel, Teplice jsou 11., mají třiadvacet bodů, Sigma je desátá a má jen o dva body víc.

„Teplice dobře posílily. Jejich mužstvo je velice kvalitní, přišel tam Mareček, kterého znám ještě ze Sparty, velice kvalitní hráč do středové řady, výborně zapadne vedle Kučery. Je to velice zajímavý tým, sledovali jsme ho, připravujeme se na ně. Věříme, že duch mužstva klape, což se projeví na hřišti. A doufáme, že dovezeme nějaký bod,“ řekl trenér SK Sigma Radoslav Látal.

Teplice mají v kádru několik exolomouckých hráčů. Již nějaký čas záložníka Pavla Moulise a útočníka Jakuba Řezníčka, nově od letošní zimy pak odchovance Sigmy obránce Matěje Hýbla. Ten do teplického klubu přestoupil z Frýdku-Místku.

Kromě soupeře si musejí dát Hanáci také ještě pozor na hlavního rozhodčího, duel píská Zbyněk Proske, který se před časem blýskl absurdním vyloučením záložníka Šimona Falty v utkání v Liberci. Což nebyl jeho první ani poslední přešlap, kiksů a trestů za ně si užívá poměrně pravidelně.

Olomoucký tým kompletní nebude, scházet budou marodi brankář Michal Reichl a útočník Martin Nešpor.

Utkání FK Teplice versus SK Sigma Olomouc se hraje v sobotu 15. února od 14.30 (rozhodčí Zbyněk Proske – Radek Kotík, Radim Dresler).

Pravděpodobné sestavy
Teplice: Grigar - Paradin, Čmovš, Shejbal - Hyčka, Trubač, Mareček, P. Mareš - Žitný, J. Mareš, Moulis. Trenér Stanislav Hejkal.
SK Sigma Olomouc: Mandous - Sladký, Beneš, Jemelka, Vepřek - Pilař, Houska, Greššák, Chytil, Falta – Juliš. Trenér Radoslav Látal.

Další články