Zde může být vaše reklama.

Znovu hrají venku Sigma jede do Zlína, chce další venkovní body

Sigma jede do Zlína, chce další venkovní body

foto: Petr Pelíšek

25. 09. 2020 - 15:00

V 5. kole FORTUNA:LIGY čeká fotbalisty SK Sigma Olomouc další zápas venku. Po vítězství v Brně (4:2) hrají v sobotu ve Zlíně, výkop je v 16.30.

Sigma je po čtyřech úvodních kolech sezóny na čtvrtém místě, v posledních dvou kolech se jí daří střelecky, dala v nich sedm branek. A ráda by na to znovu navázala. „V Brně jsme nepodali dobrý výkon, ale cením si toho, že jsme získali tři body. S takovým výkonem, jako na Zbrojovce, bychom nejspíš ve Zlíně neuspěli,“ řekl trenér SK Sigma Radoslav Látal. Nevyloučil, že by mohlo dojít ke změnám v sestavě, jelikož v předchozích zápasech se dařilo také střídajícím hráčům. „Každý má šanci dostat se do základní sestavy. Je možnost hrát na tři stopery, už můžeme využít Poulola. Je možné, že nějaké změny budou v sestavě i v rozestavení,“ uvedl Látal.

Zlín minulý víkend nepředvedl špatný výkon na Spartě, o remízu přišel až v závěru, když navíc dohrával v deseti. „Už předtím doma s Brnem hrál Zlín dobře. Pokud se nezlepšíme, tak tam neuspějeme. Myslím, že se na zápas dobře připravíme a herně to bude lepší, než proti Zbrojovce,“ řekl Látal.

V sestavě SK Sigma budou pro zranění nebo nemoci chybět stopeři Jan Štěrba, obránce Milan Kerbr a útočník Jakub Yunis. S přípravou už naopak, byť individuálně, začal Vít Beneš.

Utkání FC Fastav Zlín versus SK Sigma Olomouc se hraje v sobotu 26. září od 16.30 (rozhodčí Jana Adámková – Petr Caletka, Milan Flimmel).

Pravděpodobné sestavy
Zlín: Dostál – Simerský, Buchta, Procházka – Fantiš, Conde, Dramé, Janetzký, Jiráček, Čanturišvili – Poznar. Trenér Bohumil Páník.
SK Sigma Olomouc: Mandous – Hála, Hubník, Jemelka, Zmrzlý - Zahradníček, Houska, Greššák, Breite, González – Nešpor. Trenér Radoslav Látal.

Další články