Zde může být vaše reklama.

Poslední zápas přípravy Sigma má doma Brno, pak už začne liga

Sigma má doma Brno, pak už začne liga

foto: Petr Pelíšek

28. 01. 2022 - 12:00

Poprvé a naposledy v zimní přípravě hrají fotbalisté SK Sigma Olomouc doma. A půjde rovnou o generálku na jarní část FORTUNA:LIGY. Za soupeře mají Hanáci doma na Andrově stadionu druholigovou Zbrojovku Brno, start je v 15.00.

Sigma se v úterý vrátila z Malty, kde vyhrála všechna tři utkání a pokaždé vstřelila tři branky. A ráda by si fazónu přenesla i na tuzemské trávníky. „Soustředění zcela splnilo cíl. Dobře jsme potrénovali, dobře se připravili a mohli se konfrontovat s kvalitními soupeři. I to, že jsme v každém zápase byli produktivní a vstřelili tři branky, je něco navíc,“ řekl trenér SK Sigma Václav Jílek. „Měli jsme fantastické tréninkové podmínky, organizačně to byla výborně zvládnutá akce,“ podotkl.

Na Tipsport Malta Cupu ovšem chybělo hned několik hráčů. Necestovali tam kapitán Roman Hubník, obránce Jiří Sláma, záložník Martin Hála ani útočníci David Vaněček a Jakub Yunis. Nadto přímo v místě pobytu pak onemocněl obránce Michal Vepřek, který se musel zpět domů vydat předčasně a sám. Je otázkou, kdo z uvedených hráčů bude pro generálku připraven.

Zápas SK Sigma versus Zbrojovka bude přístupný fanouškům. Podle klubového webu budou vpuštěni permanentkáři při splnění všech aktuálních opatření a nutných druhů potvrzení, stejně jako to platilo pro ligová utkání v závěru podzimní části sezony.

Jarní část FORTUNA:LIGY začíná týmu SK Sigma první únorovou sobotu v Jablonci (15.00).

Utkání SK Sigma Olomouc – Zbrojovka Brno se hraje v sobotu 29. ledna od 15.00.

Další články