Zde může být vaše reklama.

Hrají dvakrát Sigma má ve Slatinicích za soupeře Brno a Sereď

Sigma má ve Slatinicích za soupeře Brno a Sereď

foto: Petr Pelíšek

02. 07. 2021 - 14:30

Hned dvě utkání zakončí fotbalistům SK Sigma Olomouc druhý týden přípravy. Ve Slatinicích budou hrát v sobotu proti Zbrojovce Brno (10.00) a ŠKF Sereď (14.00).

První červencovou sobotu fotbalisté SK Sigma uzavřou úvodních čtrnáct dní přípravy, které se nesly v poněkud náročnějším tónu. „Velká náročnost z pohledu objemu a intenzity bude pro hráče prvních čtrnáct dní. Ale to mají všechny týmy v této fázi přípravy. Spíše se zaměřují na kondiční stránku, úplně ne na technicko-taktickou,“ řekl trenér SK Sigma Václav Jílek.

V modrobílém budou chybět marodi Pablo González, Jakub Yunis a Václav Jemelka, plus také brankář Aleš Mandous, který je s národním týmem na evropském šampionátu.

Proti Zbrojovce si za Sigmu zahrají, možná, záložník Jan Sedlák a útočník Antonín Růsek, kteří do Olomouc přišli právě z Brna. Tam naopak hraje spousta odchovanců Sigmy, od pondělí v tomto klubu trénuje i stoper Jan Štěrba.

Utkání SK Sigma Olomouc versus FC Zbrojovka Brno se hraje v sobotu od 10.00, duel Sigma – Sereď má potom výkop ve 14.00.

Další články