Zde může být vaše reklama.

Rozhodl Martin Hála Sigma otočila zápas s Pardubicemi

Sigma otočila zápas s Pardubicemi

29. 06. 2019 - 13:39

Fotbalisté SK Sigma Olomouc v prvním sobotním přípravném utkání porazili ve Slatinicích druholigové Pardubice. Hanáci od 3.minuty prohrávali, ale dokázali zápas otočit. Rozhodl Martin Hála, který nastoupil poprvé od zranění kolena z loňského podzimu.

Sigma měla první tutovku, ovšem Nešpor těsně minul. Hosté to ztrestali po chvíli a do vedení je poslal Solil. Ještě do přestávky mohla Modrá lavina náskok soupeře dohnat, srovnat a předehnat. Ovšem zakončení Slámy nebo Buchvaldka brankář zvládl. Stav se zase měnil až krátce po přestávce. V 5á. minutě si na centr Zifčáka zprava naběhl testovaný venezuelský hráč Fredy a hlavou srovnal. Dvanáct minut před koncem pak vsítil vítěznou branku duelu Martin Hála, který do utkání nastoupil poprvé po podzimním vážném zranění kolena.

„Jsme pod velkou únavou, končíme čtrnáctidenní blok. Zátěž jsme rozdělili na dvě utkání, chystáme se do Rakouska, kde se budeme chystat na novou sezonu, už budeme ladit na ligu,“ řekl trenér SK Sigma Radoslav Látal. „Vždycky jde o výsledek, i to jsem klukům říkal, ať se učí chtít každé utkání vyhrát,“ podotkl.

Další zápas hraje Sigma dnes od 17.30 na Andrově stadionu proti Spartaku Trnava.

SK Sigma Olomouc – FK Pardubice  2:1 (0:1)

Branky: 58. Fredy, 78. Hála – 3. Solil. Rozhodčí: Proske: Diváci: 200.

SK Sigma: Mandous (46. Reichl) - Surzyn, Štěrba, Zima (53. Polom), Sláma (73. Hála) - Buchvaldek, Chytil (73. Látal), Zmrzlý, Zlatohlávek (73. Texl), Vichta (53. Fredy) – Nešpor (37. Zifčák). Trenér Radoslav Látal.

Další články