Zde může být vaše reklama.

Nový hráč na Hané Sigma podepsala Chorvata Radiče na dva roky

Sigma podepsala Chorvata Radiče na dva roky

foto: sigmafotbal.cz

04. 08. 2020 - 16:06

Třetí nový hráč je pro novou sezonu v kádru SK Sigma Olomouc. Do týmu přišel chorvatský útočník Dominik Radič, podepsal smlouvu na dva roky. Informaci přinesl klubový web. Již dříve do Sigmy přestoupil stoper Roman Hubník a z hostování v Pardubicích se vrátil útočník Pavel Zifčák.

Kouč Sigmy nový příchod kvitoval. „Dominika jsme sledovali dlouho dobu. Věřím, že je to typ útočníka, kterého hledáme. Umí dát góly a prosadit se jeden na jednoho. Je to zajímavý hráč,“ řekl trenér Radoslav Látal pro klubový web.

Radič do Olomouce dorazil už včera, dnes dopoledne s týmem SK Sigma poprvé trénoval. „Jsem šťastný, že jsem přestoupil do takového klubu jako je Sigma. Vím, že je to tradiční klub a to se mi líbí. Sleduji většinu evropských soutěží. Českou ligu samozřejmě také, znám ji i z vyprávění od svých bývalých spoluhráčů, kteří v ní působili,“ řekl Radič pro klubový web. „Trénink byl náročný. Počasí nebylo moc dobré, hodně nám pršelo. Kluci jsou fajn, ihned jsem viděl, že jsou to kvalitní hráči. Těším se, až si s nimi zahraji v zápase,“ podotkl.

Poprvé v akci v dresu SK Sigma bude ve středu, to hrají Hanáci doma na Andrově stadionu proti Zbrojovce Brno (10.00).

Kdo je Dominik Radič
Narozen: 26. července 1996
Post: útočník
Výška/váha: 188 cm/72 kg
Bilance v 1.slovinské lize: 93 utkání/20 branek
Bilance v 1.chorvatské lize: 16 utkání/0 branek
Bilance ve 2.chorvatské lize: 8 utkání/0 branek
Dosavadní působiště: Inter Zaprešič (2013 – 2016), Slaven Belupo (2016 – 2017), NK Rudar Valenje (2017 – 2020), SK Sigma Olomouc (od 2020)

Další články