Zde může být vaše reklama.

Semifinále MOL Cupu Sigma prodává lístky na duel s Libercem

Sigma prodává lístky na duel s Libercem

foto: Petr Pelíšek

15. 06. 2020 - 15:26

Předprodej vstupenek na fotbal. Tak přesně tohle fanoušci SK Sigma Olomouc neslyšeli od března. Konečně se dočkali. Dneškem počínaje může na stadion až 2500 lidí, takže ve středu na semifinále MOL Cupu mezi SK Sigma a FC Slovan Liberec už by to mohlo vypadat skoro jako na standardním utkání. Lístky začal klub prodávat dnes v 10 hodin dopoledne, předem o tom neinformoval, ale do zápasu je dost času. Hraje se ve středu 17. června od 17.15.

Na zápas mají volný vstup držitelé permanentek, ovšem musejí si k tomu zajít do Fanshopu, kde dostanou zadarmo vstupenku. Vzhledem k trvajícím vládním opatřením je totiž nutné dodržovat na stadionu nejen přesné počty osob, ale také předepsaný zasedací pořádek. „Vstupenku se pokusíme co nejvíce přiblížit vašemu místu. Musíme však vydávat vstupenky ob jednu sedačku a ob jednu řadu. Některým držitelům permanentek z tribuny Západ, budeme muset po vyčerpání limitu 500 osob, nabídnout místa na tribuně Karla Brücknera. Určitě se to bude týkat majitelů permanentek do sektorů G a H, které nesmíme obsadit,“ napsal klub abonentům. Permanentkáři z tribuny Jih a Karla Brücknera, budou na svých tribunách. Ale ani oni nemají zaručené přesně své místo.

Klubová prodejna Fanshop na Andrově stadionu má otevřeno zítra od 10 do 18 hodin, permanentkáři si můžou přijít pro vstupenku ještě v den zápasu od 10 do 12 hodin. Pak budou případná zbylá místa dána do volného prodeje.

Ve volném prodeji už jsou lístky na severní tribunu, na které budou vyčleněny dva oddělené sektory pro 500 diváků tak, aby to bylo v souladu s nyní platnými hygienickými nařízeními. Vstupenka je v prodeji za 200 korun, zakoupit ji lze ve Fanshopu na Andrově stadionu nebo v síti Ticketportal.

Utkání semifinále MOL Cupu SK Sigma Olomouc versus FC Slovan Liberec se hraje na Andrově stadionu ve středu 17. června od 17.15 (rozhodčí Pavel Orel – Petr Blažej, David Hock).

Další články