Zde může být vaše reklama.

Sigma u Šantovky: klub představí kádr a nové dresy

Sigma u Šantovky: klub představí kádr a nové dresy

foto: SK Sigma Olomouc

13. 07. 2021 - 09:13

Nový ročník FORTUNA:LIGY bude startovat příští víkend v sobotu 24. července. A právě v rámci příprav na nadcházející sezónu uspořádá Sigma Olomouc akci pro své fanoušky. Během ní v areálu FunPark u Galerie Šantovka představí kádr A-týmu a nové dresy, se kterými vstoupí do ročníku 2021/2022.

„Jsme rádi, že opět můžeme být mezi našimi fanoušky, i když stále v lehce omezeném režimu. Původně jsme měli v plánu ve FunParku uspořádat také autogramiádu s hráči a trenéry, musíme však myslet na to, že i nadále platí určitá covidová opatření a takhle těsně před startem sezóny nechceme nikoho z našeho týmu zdravotně ohrozit. I tak budeme moc rádi, pokud nás k Šantovce dorazí pozdravit všichni, kteří mají modré srdce a Sigmě fandí,“ uvedl marketingový manažer David Holly. 

Předsezónní akce s názvem Sigma u Šantovky se bude konat ve středu 21. července. Od 17:30 se příznivci Sigmy mohou těšit na uvedení nového kádru prvního týmu Sigmy a také nových dresů. Poté bude na programu oficiální předsezónní tisková konference za účasti představitelů klubu. V 18:30 se pak bude promítat filmový dokument Sigma stoletá, který si veřejnost bude moci užít na velkoplošné obrazovce.

Občerstvení bude zajištěno, bude na vás čekat točené pivo, makrely, grilované speciality a další dobroty.

Těšíme se na vás!

Program

17:30 představení kádru A-týmu a nových dresů

18:00 oficiální předsezónní tisková konference za účasti novinářů

18:30 promítání filmového dokumentu Sigma stoletá na velkoplošné obrazovce

Další články