Zde může být vaše reklama.

Soustředění bude v Polsku Sigma už má plán přípravy na novou sezonu

Sigma už má plán přípravy na novou sezonu

foto: hotelremes.pl/

08. 06. 2021 - 16:15

V pondělí 21. července zahájí fotbalisté SK Sigma Olomouc přípravu na nový soutěžní ročník. Trenér Václav Jílek má se svým týmem v plánu sedm přípravných zápasů, poslední tři z nich se uskuteční na herním soustřední v Polsku.

Na úvodu přípravy mají Hanáci v plánu testy na specializovaných pracovištích FTK Univerzity Palackého. A pak už přijdou na řadu zápasy. První čtyři bude hrát Sigma ve Slatinicích, postupně proti druholigovým Vyškovu a Zbrojovce Brno, pak budou následovat zápasy proti slovenským soupeřům, nejprve se Seredí, potom s Liptovským Mikulášem.

Následovat bude herní soustředění. To Sigma absolvuje v polské Opalenici, kde to dobře zná, pobývala tam už před čtyřmi lety. „Servis tady máme vynikající. Hřiště máme sami pro sebe, v komplexu máme v dosahu pár desítek metrů všechno, co k přípravě potřebujeme, posilovnu, regeneraci, to je obrovská výhoda, máme tady skutečně výborný servis, včetně stravy na úrovni,“ chválili si tehdy trenér Václav Jílek pro klubový web podmínky k přípravě v polské destinaci. Nyní se vrátí zpět do známého prostředí. V hotelu Remes Sport&Spa, kde našla útočiště během EURO 2012 portugalská reprezentace, je osm travnatých tréninkových ploch.

Během soustředění odehraje Sigma tři utkání. Nejprve s dánským FC Midtjylland, pak s polskými kluby Zaglebie Lubin a Arka Gdyně.

Program přípravy SK Sigma
21. června: zahájení
22. – 23. června: testy na FTK UP
26. června: SK Sigma Olomouc – MFK Vyškov (10.30, hřiště Slatinice)
3. července: SK Sigma Olomouc – FC Zbrojovka Brno (10.00, hřiště Slatinice)
3. července: SK Sigma Olomouc – ŠFK Sereď (15.00, hřiště Slatinice)
7. července: SK Sigma Olomouc – MFK Tatran Liptovský Mikuláš (11.00, hřiště Slatinice)
9. – 17. července: soustředění v Opalenici
10. července: SK Sigma Olomouc – FC Midtjylland (Opalenice)
11. července: SK Sigma Olomouc – Zaglebie Lubin (Opalenice)
16. července: SK Sigma Olomouc – Arka Gdynia (Opalenice)

Další články