Zde může být vaše reklama.

Levnější než loni Sigma už prodává permanentky

Sigma už prodává permanentky

foto: Petr Pelíšek

27. 07. 2020 - 22:03

Nový soutěžní ročník FORTUNA:LIGY ještě nebyl rozlosován, takže fotbalisté SK Sigma Olomouc dosud nevědí, s kým, kdy a kde budou hrát. Ale to fanoušky zatím nějak extra trápit nemusí. Začínat se bude až 22. srpna, takže na plánování programů na víkendy po tomto datu je ještě dost času. Ne tak na zakoupení permanentní vstupenky. Ty už Sigma začala prodávat. A jsou výrazně levnější, než před rokem.

Sigma ve srovnání s minulou sezónou změnila rozdělení stadionu do kategorií. Jedna ubyla, takže místo tří z minula už jsou nyní zase jenom dvě. Podobně jako to bývalo kdysi - krytá a nekrytá místa. Rekordních návštěv v předchozím soutěžním ročníku mnoho nebylo, nyní by se to mohlo zlepšit, protože klub snížil ceny. Nejen permanentek, ale i standardních vstupenek.

V minulé sezoně byly nové permanentky v prodeji od 2100 do 2800 korunu, letos jsou v prodeji od 1600 do 2000. Tedy nyní ta nejdražší nestojí ani tolik, co před rokem ta nejlevější. Obnovené předplatné bylo před rokem v prodeji za 1800 – 2400 korun, nyní stojí od 1200 do 1500 korun. Kromě přilákání nových abonentů je nižší cena jakousi zpětnou kompenzací za jarní zápasy, který permanentkáři vzhledem ke korona opatřením nemohli navštívit. „Vidíme větší přínos pro fanoušky a z praktického hlediska i pro klub v razantním snížení ceny při obnově i při zakoupení nových permanentek,“ píše se na klubovém webu.

Dětská permanentka – pro mládež do 15 let s místem vedle rodiče - bude stát 500 Kč, na samostatné místo pak bude možné uplatnit slevu padesát procent.

Klub také pozměnil systém předprodeje vstupenek na domácí zápasy. Jak je již v jiných klubech a odvětvích běžné, zavádí i Sigma dynamický ticketing. Což v praxi znamená, že lístek na fotbal je v předprodeji levnější, než v den zápasu. Sigma snížila ve srovnání s předchozí sezonou jednorázové vstupné, nyní budou lístky, podle atraktivity soupeře, v prodeji od 150 do 250 korun. To jsou ale ceny, které platí v den zápasu. Kdo si koupí lístek v předprodeji, bude to mít ještě o 50 korun levnější. Takže například pokud budete chtít jít na zápas SK Sigma versus Plzeň a koupíte si lístek na kryté místo v předprodeji, zaplatíte místo loňských tří stovek jen 200 korun. A nejlevější lístek na fotbal přijde v předprodeji jen na stovku.

Ceny permanentek SK Sigma Olomouc
2000 Kč – nová permanentní vstupenka 1. kategorie (krytá)
1600 Kč – nová permanentní vstupenka 2. kategorie (nekrytá)
500 Kč – DĚTSKÁ (do 15 let) – místo vedle rodiče
50% SLEVA – DĚTSKÁ (do 15 let) – samostatné místo
1500 Kč – obnovená permanentní vstupenka 1. kategorie (krytá)
1200 Kč – obnovená permanentní vstupenka 2. kategorie (nekrytá)

Další články