Zde může být vaše reklama.

Budou se soustředit Sigma vyrazí ladit herní projev do Polska už bez Mandouse

Sigma vyrazí ladit herní projev do Polska už bez Mandouse

foto: Petr Pelíšek

08. 07. 2021 - 14:38

Prvoligový SK Sigma Olomouc už má hotovou nominaci na herní soustředění v Polsku. Hanáci tam vyrazí s pětadvaceti členným kádrem, který tvoří dva brankáři a třiadvacet hráčů do pole. V Opalenici odehraje Sigma tři přípravná utkání. Klub o tom napsal na svém webu.

S týmem neodcestuje brankář Aleš Mandous, který ani vzhledem k účasti na evropském šampionátu ani nezačal s přípravou. Sigma momentálně jedná s pražskou Slavií o jeho přestupu. Součástí transferu by měl být i přesun brankáře Jana Stejskala (1997) ze Slavie na Andrův stadion. Proto Sigma odcestuje na soustředění jen se dvěma gólmany, jsou to Matúš Macík a Tadeáš Stoppen.

Z hráčů do pole už v kádru nejsou obránce Jiří Sláma a záložníci Tomáš Zlatohlávek a Jiří Spáčil. Stejně tak útočník Jan Fiala, který po dobu soustředění bude trénovat s třetiligovým béčkem, ale pak by se měl znovu připravovat s prvoligovým týmem.

Sigma rovněž oznámila ukončení testů brankáře Filipa Muchy a obránců Marka Kodra a Almeidy. O tom, jak se vyvinula situaci ohledně útočníka Jegora Golunova klub zatím neinformoval.

Na soustředění vyrazí také stoper Václav Jemelka a záložník Pablo González, kteří vzhledem ke zdravotnímu stavu dosud trénovali jen individuálně.

Nominace SK Sigma na soustředění
Brankáři: Matúš Macík, Tadeáš Stoppen
Obránci: Vít Beneš, Roman Hubník, Juraj Chvátal, Radek Látal, Florent Poulolo, Michal Vepřek, Ondřej Zmrzlý, Václav Jemelka
Záložníci: Radim Breite, Kryštof Daněk, Pablo González, Lukáš Greššák, Martin Hála, Jan Sedlák, Patrik Slaměna, Jáchym Šíp, Tomáš Zahradníček, Jakub Matoušek
Útočníci: Martin Nešpor, Antonín Růsek, David Vaněček, Mojmír Chytil, Pavel Zifčák

Program soustředění
Sobota 10. července: SK Sigma Olomouc – FC Midtjylland (17.00)
Neděle 11. července: SK Sigma Olomouc – Zaglebie Lubin (17.00)
Pátek 16. července: SK Sigma Olomouc – Arka Gdynia (14.00)

Další články