Zde může být vaše reklama.

Soustředění v cizině Sigma vyrazila do Turecka, bude ladit hru

Sigma vyrazila do Turecka, bude ladit hru

foto: Petr Pelíšek

22. 01. 2020 - 09:01

Dřina, tedy ta nejtěžší, fotbalistům SK Sigma Olomouc skončila. Hanáci mají za sebou kondiční blok přípravy, dnes se vydají do Turecka, kde je čeká herní soustřední a tři přípravná utkání. V těch bude trenér Radoslav Látal se svým týmem ladit herní projev a taktiku už s výhledem na jarní část FORTUNA:LIGY. První střetnutí v Turecku hraje Sigma v sobotu.

Sigma dosud v přípravě odehrála pět zápasů, další čtyři má před sebou. „Na výsledky jsme ohled nebrali, protože jsme potřebovali dobře potrénovat. A myslím, že ten úkol, který jsme měli, jsme splnili. A teď se budeme věnovat herním věcem, taktice a tak dále,“ řekl trenér SK Sigma Radoslav Látal.

V Turecku čekají Sigmu tři přípravná utkání. Nejprve proti Karabachu Agdam, aktuálně prvnímu celku ázerbájdžánské první ligy, pak s FK Orenburg, čtrnáctým týmem ruské elitní soutěže, za který hraje exolomoucký stoper Uroš Radakovič, poslední potom s ukrajinským SK Dnipro-1, který je v domácí soutěži na osmé příčce. Generálku pak mají Hanáci na programu druhou únorovou sobotu v Karviné (14.30).

Program SK Sigma v Turecku
Sobota 25. ledna: SK Sigma Olomouc – Karabach Agdam (11.30)
Úterý 28. ledna: SK Sigma Olomouc – FK Orenburg (11.30)
Sobota 1. února: SK Sigma Olomouc – Dnipro (čas bude upřesněn)

Další články