Zde může být vaše reklama.

Soustředění v Kaprunu Sigma vyrazila ladit styl před ligou

Sigma vyrazila ladit styl před ligou

02. 07. 2019 - 16:10

Fotbalisté SK Sigma Olomouc dnes vyrazili na herní soustředění do rakouského Kaprunu. Cestu tam budou mít rozdělenou na dvě části, zpět domů se budou vracet o den dříve, než bylo původně v plánu.

„Máme čtrnáct dní na to, abychom tým připravili na první mistrovské utkání. Už se budeme více chystat do agresivity, taktiky a cvičit standardní situace,“ řekl trenér SK Sigma Radoslav Látal.

Hanáci vyrazili do Kaprunu dnes ráno, ovšem nejedou rovnou, budou mít zastávku v St. Pöltenu. „Cestu jsme rozdělili na dvě části, abychom byli svěžejší na čtvrteční utkání. Přespíme, dobře potrénujeme a vyrazíme dál,“ uvedl Látal.

V Rakousku se nejprve Sigma střetne s německým druholigovým Karlsruher SC (čtvrtek 4. 7. od 18:00 ve Waidringu) a s účastníkem nejvyšší belgické soutěže Royal Excel Mouscron (neděle 7. 7. od 14:00 v Bischofshofenu). „Čekají nás tam dva těžší zápasy, ve kterých už se budeme chystat na Plzeň, kde nás nečeká nic lehkého,“ podotkl Látal.

Soustředění bude mít dřívější konec. „Zkrátili jsme to o jeden den, vracíme se dříve. Abychom byli v pondělí večer doma. V neděli odehrajeme utkání, pak ráno uděláme regenerační trénink a vyrazíme zpět domů. Nechceme se vracet někdy ve středu, když už v pátek musíme cestovat do Plzně. V úterý budou mít kluci volno a pak se budeme chystat na první mistrovské utkání,“ řekl olomoucký trenér.

Další články