Zde může být vaše reklama.

Rojku střídá Zbožínek Sigma z Lutína vyměnila trenéra

Sigma z Lutína vyměnila trenéra

foto: fotballutin.cz

19. 07. 2019 - 13:00

Úspěšnou sezonu mají za sebou fotbalisté TJ Sigma Lutín. Do té nové ovšem půjdou s novým trenérem. Davida Rojku, který s týmem vybojoval 1. a 2. místo v krajském přeboru, střídá další bývalý prvoligový hráč Pavel Zbožínek. Ten má za sebou 168 utkání v první lize, pět let hrál nejvyšší soutěž v Sigmě Olomouc, naposledy působil v TJ Sokol Určice. Informaci zveřejnil klubový web.

Během pauzy dochází ke změnám i v hráčském kádru. Po dvou sezónách odchází velká opora Vojta Šoupal, který jde do nižší rakouské soutěže. V Lutíně nepokračovat se rozhodl rovněž Lukáš Hrabálek, který míří k nováčkovi soutěže z Lipové. Do Brna se z pracovních důvodů stěhuje Dominik Pazdera. Do mateřského Hněvotína se vrací brankářská dvojka Ondřej Čuka.

Po zdravotních problémech se naopak pomalu vrací Ondra "Uzbek" Gallik. Do přípravy s mužstvem nastoupil Ondřej Navrátil, který hrával krajský přebor za Oskavu, a mladíci Dominik Hruban a Lukáš Grulich z Kostelce na Hané. S mužstvem se připravuje také staronová tvář, Martin Skoumal, který projevil zájem vrátit se do mateřského oddílu ze Slavonína.

Sezonu zahájí Lutín doma proti Dolanům 4. srpna (17.00).

Další články