Zde může být vaše reklama.

Fanoušci si určí cenu Sigma zahajuje prodej permanentek

Sigma zahajuje prodej permanentek

foto: Petr Pelíšek

08. 06. 2021 - 09:00

Prvoligový SK Sigma Olomouc startuje druhé červnové úterý prodej permanentních vstupenek na soutěžní ročník 2021/2022. Nová sezóna bude začínat poslední červencový víkend. A permanentka může nyní znamenat více, než kdykoliv předtím. V závěru jarní části FORTUNA:LIGY totiž mohli vzhledem k vládním zákazům jen permanentkáři.

Tedy kromě úspory peněz může permanentka znamenat také jistotu vidět fotbal na vlastní oči. Sigma bude permanentky prodávat jako obvykle ve Fanshopu na Andrově stadionu, otevřeno je ve všední dny od 10 do 17 hodin.

Vzhledem k tomu, že od loňského října až do května fanoušci na fotbal nesměli, připravil klub kompenzaci pro ty, kteří permanentku. Tomu, kdo si bude přát vrátit peníze, Sigma vrátí poměrnou část ceny poníženou o počet zápasů, na které nesměli diváci.

Kdo si bude chtít vyměnit starou permanentku za novou, ten si může sám určit, kolik zaplatí. Permanentka na kryté sezení je v tomto případě v rozmezí 200 – 1500 korun, na nekryté 150 – 1200 korun. Dětská permanentka je pak za 50 korun. Stávající předplatitelé mají klubem blokováno svoje místo do 30. června.

Samozřejmě tak začne také prodej permanentek pro nové zájemce. Na kryté sezení bude permanentka v prodeji za 2000 korun, na nekryté za 1600. Dětská vedle rodiče je za 500, samostatní dětská pak za polovinu standardní ceny (kryté místo 1000, nekryté 800 korun).

Kromě úspory za vstupné klub připravil pro věrné fanoušky novinku, s permanentkou budou mít slevu 20 procent na nákup ve Fanshopu na Andrově stadionu.

Další články