Zde může být vaše reklama.

Sigmácká pohybová školička plánuje obnovit své fungování

Sigmácká pohybová školička plánuje obnovit své fungování

foto: SK Sigma Olomouc

12. 05. 2021 - 08:18

Organizované sportování dětí se konečně opět stává realitou. S postupným ústupem epidemie COVID-19 dochází k rozvolňování opatření a podmínek pro sport. S tím souvisí obnovení Sigmácké pohybové školičky.

První lekce Sigmácké pohybové školičky proběhne v úterý 18. 5. od 16:30 na hřišti č. 2 v areálu Androva stadionu. Součástí programu bude kromě radosti z pohybu i nábor malých sportovců, kteří si budou moci nejen zasportovat, ale také se potkat s hráči našeho A-týmu nebo klubovým maskotem Sigmundem.

Sigmácká pohybová školička je zaměřena na přirozený pohybový rozvoj chlapců i děvčat narozených mezi lety 2011 až 2017. To vše se odehrává ve fotbalovém prostředí našeho klubu. Sigma si přeje, aby dětí brzy získaly kladným vztah ke sportování a také ke klubu samotnému!

Lekce pro malé sportovce budou probíhat každé úterý a čtvrtek v 16:30 vždy dle aktuálních epidemiologických opatření a podmínek pro organizovaný sport.

Veškeré další informace se rodiče dozvědí na místě před zahájením lekce. V případě potřeby se můžete obrátit na šéftrenéra přípravek Michala Hrubého (tel.: 606 162 217).

Další články