Zde může být vaše reklama.

Ostudná událost Skandál, v Edenu napadli posádku auta SK Sigma

Skandál, v Edenu napadli posádku auta SK Sigma

foto: slavia.cz

27. 10. 2021 - 23:11

Nepříjemnou dohru mělo utkání Slavia Praha versus SK Sigma Olomouc. Ne jenom proto, že Hanáci prohráli 0:1. Po střetnutí došlo k napadení jednoho z automobilů Sigmy skupinou útočníků. Po ataku musel jeden z olomoucké výpravy k ošetření do nemocnice.

Neuvěřitelnou událost okomentoval na sociální síti slavistický boss Jaroslav Tvrdík. „Po zápase došlo v areálu klubu k napadení vozidla SK Sigma Olomouc a ke zranění jednoho člena tříčlenné posádky, který je ošetřování v nemocnici. Omlouváme se hostům a stydíme se za skupinu osob, jejíž bezprecedentní a netolerovatelní jednání nemá s fanděním klubu nic společného,“ uvedl Tvrdík.

Automobil SK Sigma byl údajně napaden výraznou přesilou, útočníků mělo být zhruba kolem patnácti. Podle dostupných informací pravděpodobně nedošlo k vážnému zranění. "Tento bezdůvodný incident měl za následek zranění jednoho z členů posádky vozidla, který musel být ošetřen v nemocnici. Naštěstí je v pořádku. Případem se nyní zabývá Policie České republiky. Věříme, že celý incident bude řádně prošetřen," píše se na webu SK Sigma.

Další články