Zde může být vaše reklama.

Dostali pokutu Slavia platí za napadení automobilu SK Sigma

Slavia platí za napadení automobilu SK Sigma

foto: Petr Pelíšek

04. 11. 2021 - 17:51

Minulou středu dohrávali fotbalisté SK Sigma Olomouc zápas 3. kola FORTUNA:LIGY v pražském Edenu proti Slavii.  Po skončení zápasu byl domácími fanoušky napaden automobil SK Sigma s tříčlennou posádkou. Došlo ke zranění, převozu do nemocnice, událost nyní vyšetřuje policie. Od disciplinárky Ligové fotbalové asociace (LFA) už Slava trest dostal, píše se o tom na webu LFA

„Disciplinární komise potrestala klub SK Slavia Praha za porušení povinností pořádajícího klubu (fyzické napadení funkcionáře hostujícího klubu v bezprostřední blízkosti stadionu vedoucí ke zranění napadené osoby) po dohrávaném utkání 3. kola F:L proti SK Sigma Olomouc peněžitou pokutou ve výši 150 tisíc korun,“ píše se v komuniké z dnešního zasedání asociační disciplinárky.

Z komuniké na webu LFA je zřejmé, že napadeným byl bezpečnostní manažer Sigmy. „Brzy po skočení utkání došlo v bezprostřední blízkosti stadionu k obestoupeni odjíždějícího automobilu hostujícího klubu se zaměstnanci Sigmy skupinou osob, které vzápětí brutálně fyzicky napadly bezpečnostního manažera Sigmy Milana Zapletala. Disciplinární komise LFA v tomto ohledu shledala významné pochybení pořadatelské služby a vzhledem k vážnosti incidentu a jeho následkům se rozhodla uložit peněžitý trest,“ uvedl Richard Baček, předseda Disciplinární komise LFA.

Další články