Zde může být vaše reklama.

Druhý zápas v teple Tipsport Malta Cup: Sigma hraje proti Trnavě

Tipsport Malta Cup: Sigma hraje proti Trnavě

foto: Petr Pelíšek

20. 01. 2022 - 15:35

Fotbalisté SK Sigma Olomouc jsou v tomto týdnu na herním soustředění na Maltě. V rámci Tipsport Malta Cupu tam mají naplánovaná tři utkání, druhé z nich budou hrát v pátek 21. ledna proti slovenskému Spartaku Trnava.

Sigma už má jedno utkání na Maltě za sebou, v úterý porazila dánský Aalborg 3:0 (branky: Jemelka, Greššák, Chytil). Na úvod turnaje vyhrála také Trnava, rakouský Tirol zdolala 2:0. „Byl to pro nás silný soupeř, výborná konfrontace. Věřím, že to účel splní, že je výsledek důležitý pro to přesvědčení, že cesta je správná,“ řekl trenér SK Sigma Václav Jílek.

V úterý proti Aalborgu zůstalo několik hráčů mimo nominaci, ale ti by se měli také dostat do akce, nejspíš už proti Trnavě. „Vyzkoušíme určitě další hráče,“ uvedl Jílek.

V olomoucké výpravě na Maltu chybí vzhledem ke zdravotnímu stavu hned několik hráčů. Jsou to brankář Matúš Macík, kapitán Roman Hubník, záložník Martin Hála nebo útočníci David Vaněček a Jakub Yunis.

Nebude u toho už obránce Radek Látal (1997), který bude do konce soutěního ročníku na hostování v MFK Karviná, kde už se zapojil do přípravy.

Utkání SK Sigma Olomouc – Spartak Trnava se hraje v pátek 21. ledna od 20.00, přímý přenos vysílá stanice O2 TV Sport.

Další články