Zde může být vaše reklama.

Trenér nebyl spokojený To nevyšlo, Sigma prohrála s Trnavou

To nevyšlo, Sigma prohrála s Trnavou

29. 06. 2019 - 19:54

Druhé dnešní utkání se fotbalistům SK Sigma Olomouc nepodařilo. Hanáci doma na Andrově stadionu prohráli se slovenským Spartakem Trnava. Soupeři podlehli jedna dva, čestný gól mírnící prohru dal v poslední minutě Václav Jemelka.

Zápas Sigmy s Trnavou byl bojovný, oba týmy nešetřily krokem, ale i přes to všechno diváci na nějakou povedenou střelu nebo dobrou šanci poměrně dlouho čekali. Ve 37.minutě mohl poslat Sigmu do vedení Plšek, ale gólovou radost mu zkazil na brankové čáře Menich. Do šaten šla s náskokem jedné branky Trnava, kontr v posledních sekundách první půle zakončil zcela volný Sobczyk. V úvodu druhé půlky mohl srovnat Greššák, jeho bomba po rohovém kopu letěla kousek vedle. No a po hodině hry Spartak vedl o dva, z rohového kopu se prosadil hlavou na první tyčce Mitrea. V závěru Sigmy chtěla zápas zvrátit, ale nešlo to. Texla i Housku vychytal brankář Bolek. Kapituloval až v poslední minut po rohovém kopu a zakončení Jemelky.

"Chtěli jsme vyhrát, samozřejmě jsme zklamaní. Víme, že ten výkon nebyl dobrý. Kazili jsme jednoduché přihrávky. Ted jsme skončili kondiční blok, jsme unavení. Máme čtrnáct dní na to, abychom se naladili na soutěž. Dnes to bylo takové unavené, neběhali jsme. To se musí změnit," řekl trenér SK Sigma Olomouc Radoslav Látal.

V úterý Hanáci vyrážejí na herní soustředění do Rakouska. "Nominace už je v podstatě hotová, ale ještě si k tomu sedneme. Ovšem hráči už vědí, kdo jede a kdo ne," uvedl Látal s tím, že oproti původnímu plánu bude soustředění kratší. "Pojedeme domů o den dříve, abychom byli zpět v úterý, protože pak už v pátek cestujeme do Plzně," řekl Látal.

V Kaprunu sehraje Sigma dvě utkání. Ve čtvrtek 4.červnce proti německému Karlsruhe (18.00), v neděli pak s belgickým Royal Excel Mouscron (14.00).

SK Sigma Olomouc – Spartak Trnava 1:2 (0:1)

Branky: 90. Jemelka – 45. Sobczyk, 61. Mitrea. Rozhodčí: Proske. Diváci: 435.

SK Sigma Olomouc: Buchta – Sladký (66. Látal), Beneš, Jemelka, Vepřek (56. Kerbr) – Zahradníček (63. Pilař), Houska, Greššák (56. Texl), Plšek (66. Nešpor), Falta – Yunis. Trenér Radoslav Látal.

Trnava: Rusov – Turňa, Menich, Mitrea, Lovat, Mihálek, Jakubek, Tešija, Oršula, Hehedosh, Sobczyk. Náhradníci: Urminský, Bolek – Tavares, Hing-Glover, Dangubič, Mešík, Horvát, Tyriq, Michalička.

Další články