Zde může být vaše reklama.

Finální nominace Tři hráči z regionu jedou na EURO U 19!

Tři hráči z regionu jedou na EURO U 19!

foto: fotbal.cz

09. 07. 2019 - 15:41

Trio fotbalistů z našeho regionu je v nominaci národního týmu U 19 na evropský šampionát. Trenér Jan Suchopárek povolal dva hráče z SK Sigma Olomouc a jednoho z 1. SK Prostějov. Konečnou nominaci zveřejnil asociáční web fotbal.cz.

Na EURO U 19 do Arménie poletí dva hráči SK Sigma - stoper David Zima a úzočník Tomáš Zlatohlávek, spolu s nimi také útočník David Píchal z 1.SK Prostějov.

Česká reprezentace do 19 let má za sebou krátké soustředění v Horním Bezděkově před evropským šampionátem v Arménii. Do dějiště turnaje odcestuje tým ve čtvrtek 11. července odpoledne.

V rámci soustředění se tým hlavního kouče Jana Suchopárka utkal v rámci přípravného zápasu s rezervním týmem Viktorie Plzeň, kterému v úterý podlehl 0:2.

Zápasový program je v Arménii jasný – v pondělí 15. července od 19:00 středoevropského času proti Francii, ve čtvrtek 18. července od 16:45 proti Norsku a závěrečný zápas v neděli 21. července od 19 hodin proti Irsku.

Nominace na mistrovství Evropy U19 v Arménii
Brankáři: Matěj Kovář, Jan Vyklický.
Obránci: Daniel Finěk, Michal Fukala, David Heidenreich, Lukáš Hušek, Zbyněk Konopásek, Václav Míka, David Zima.
Záložníci: Michael Hönig, Filip Kaloč, Michal Kohút, David Macháček, Jakub Selnar, Patrik Slaměna, Tomáš Solil, Tomáš Zlatohlávek.
Útočníci: Tomáš Kepl, Vasil Kušej, David Píchal.

Další články