Zde může být vaše reklama.

Už trénují Tým SK Sigma B zahájil přípravu na jaro

Tým SK Sigma B zahájil přípravu na jaro

foto: Petr Pelíšek

10. 01. 2022 - 19:46

Druhé lednové pondělí odstartoval zimní přípravu na jarní část sezony tým SK Sigma Olomouc B. Trenér Augustin Chromý má na úvod kádr bez hráčů, kteří se posunuli do přípravy s prvoligovým áčkem, mužstvo naopak doplnili hráči, kteří byli na podzim na hostováních, a také ti, kteří byli přeřazeni z dorostu. První přípravný zápas hraje béčko v sobotu doma na stadionu v Řepčíně proti Opavě.

V Olomouci se netají plánem postoupit zase s béčkem do druhé nejvyšší soutěže. „Nacházíme se po podzimu na 2. místě, takže postup by měl být našim cílem, ale nechceme to tlačit na sílu. Pokud by se to nepovedlo, poslali bychom zase naše hráče na hostování, jako tomu bylo v minulosti. Kdyby ale mohli hrát druhou ligu u nás v Olomouci, bylo by to pro ně jednodušší,“ řekl trenér Chromý pro klubový web.
Kádr béčka je pro start zimní přípravy obměněný. Filip Slavíček, Štěpán Langer, Michal Galus, Matěj Hadaš a Filip Uriča jsou v přípravě s prvoligovým áčkem. Naopak do tréninkového procesu béčka se zapojili hráči, kteří byli na podzim na hostováních, včetně záložníka Marka Hausknechta, který byl v druholigovém Prostějově. Z dorostu byli do béčka přesunuti brankář Richard Bílý a obránce Jakub Fabiánek

Kádr SK Sigma v úvodu zimní přípravy
Brankáři: Richard Bílý, Marek Machalický.
Obránci: Filip Twardzik, Jan David, Jan Kotouč, Jan Beňa, Jiří Judas, Adam Bednár, Miroslav Sklenář.
Záložníci: Daniel Grygar, Jakub Fabiánek, Marek Hausknecht, Matěj Vymětalík, Martin Malacka, Ondřej Hapal, Petr Nováček, Daniel Grečmal, Erik Raclavský.
Útočníci: Lukáš Galus, Ricardo Piňa Mujica, David Kašpárek.

Program přípravy SK Sigma B:
15. 1.: SK Sigma B - Opava (10.00, Řepčín)
22. 1.: SK Sigma B - Uničov (9.00, Řepčín)
29. 1.: SK Sigma B - Šumperk (9.00, Řepčín)
2. 2.: SK Sigma B - Karviná B (11.00, Řepčín)
5. 2.: SK Sigma B - Otrokovice (9.00, Řepčín)
9. 2.: Prostějov – SK Sigma B (10.30)
12. 2.: Žilina - Sigma B (11.00)
16. 2.: SK Sigma B - Brno B (10.00, Řepčín)
22. 2.: Ústí n. O. – SK Sigma B (16.00)
27. 2.: Blansko – SK Sigma B (11.30)

Další články