Zde může být vaše reklama.

Nevídaná akce Tým SK Sigma v čele s kapitánem dorazil na tiskovku

Tým SK Sigma v čele s kapitánem dorazil na tiskovku

foto: sigmafotbal.cz

01. 12. 2019 - 10:30

Fotbalisté SK Sigma Olomouc po více než dvou měsících ve FORTUNA:LIZE zase zvítězili. Doma na Andrově stadionu ubojovali vítězství nad Libercem 1:0, branku dal ve 14. minutě Michal Vepřek. Utkání mělo poměrně neobvyklou dohru, zřejmě šlo o poslední tečku za „aférkami“, které se zjevily v týdnu před zápasem.

Po skončení tiskové konference se novináři chystali začít rychle zpracovávat získané informace. Když v tom se otevřely dveře do presscentra a dovnitř se nahrnul celý tým. Jen tak, aniž by kdokoliv něco ohlásil předem, případně uvedl, o co jde. To ale bylo zřejmé rychle. A udivení a překvapení novináři začali rychle znovu zapínat kamery a záznamová zařízení. Ač klub v týdnu uvedl v prohlášení, že „Danou záležitost SK Sigma Olomouc nebude nadále komentovat“ a asistent trenéra Jiří Neček před nástupem hráčů do presska řekl, že co se děje v šatně, má také tam zůstat, kabina byla asi jiného názoru.

„Takhle s klukama jsme přišli prohodit pár slov za nás všechny, za celou kabinu, ohledně toho, co se stalo v minulých dnech, respektive minulý týden. Musíme říct, že nás mrzí, jak to všechno dopadlo, hlavně to, jak se veřejnost vyjadřuje na adresu klubu a hlavně na adresu trenéra. My hráči máme v klubu určitá pravidla, která musíme respektovat a plnit. Bohužel Venca Pilař ta pravidla nedodržel a porušil. Musíme říct, že rozhodnutí trenéra plně respektuje, podporujeme. A právě trenér má právo určit základní sestavu, určit nominaci k zápasu. Na základě aktuální formy nebo zdravotního stavu. Tohle jsem měl potřebu vám říct, ne jen vám, co tady jste, hlavně lidem, co fandí Sigmě. Chtěl bych vám poděkovat za pozornost, děkujeme.“ řekl kapitán SK Sigma Vít Beneš.

Vystoupení celého týmu bylo tečkou za zajímavým týdnem Sigmy, ve kterém klub vydal stručné prohlášení na téma Václav Pilař a jeho rozhovor v deníku Sport a také neobvyklé prohlášení Miloše Buchty na téma jeho zdravotního stavu.

Další články