Zde může být vaše reklama.

Utkání Sigmy s Karvinou ve znamení Víkendu otců!

Utkání Sigmy s Karvinou ve znamení Víkendu otců!

foto: SK Sigma Olomouc

13. 10. 2021 - 16:42

Po reprezentační přestávce čeká Sigmu v rámci 11. kola FORTUNA:LIGY na domácí půdě zápas s MFK Karviná. Předprodej vstupenek běží jako tradičně online v síti Ticketportal, také v jeho kamenných pobočkách, a v klubové prodejně Fanshop. Přijďte Sigmě zafandit i se svým tátou.

Duel tohoto víkendu je zasvěcen Víkendu otců! Už před utkáním bude pro děti vedle Fanshopu na Andrově stadionu přichystán stánek s malováním na obličej a nafukovacími balónky.

Během zápasového dne můžete také vyhrát hodnotnou cenu, a to poukázku do Galerie Šantovka v hodnotě 500 Kč. Potkáte-li se u stadionu s klubovým maskotem Sigmundem, vyfoťte se s ním i s tátou a fotku pošlete na e-mail redakce@sigmafotbal.cz. Odměněno bude celkem 20 výherců.

V neposlední řadě Sigma pro toto utkání připravila speciální akci ke vstupnému. Zakoupením vstupenky ve Fanshopu nebo v den zápasu na pokladnách získate další lístek pro svého tátu zdarma!

Přijďte už tuto neděli 17. 10. od 16 hodin podpořit Sigmu Olomouc na Andrův stadion!

Vstupenky

  • Vezmi tátu na fotbal! Kup si vstupenku a druhou pro tátu dostaneš zdarma. Pozor, pouze však při zakoupení ve Fanshopu a na pokladnách 1,5h před utkáním.
  • Standardní předprodej bez vstupenky zdarma v síti Ticketportal.

Dospělí

  • nekrytá místa: v předprodeji 100 Kč, v den utkání na pokladně 150 Kč
  • krytá místa: v předprodeji 150 Kč, v den utkání na pokladně 200 Kč

Děti do 15 let, studenti do 26 let a senioři nad 65 let

  • v předprodeji 50 Kč
  • v den utkání na pokladně 70 Kč

Další články