Zde může být vaše reklama.

Zase opouští klub Útočník Ismar Tandir míří ze Sigmy na Slovensko

Útočník Ismar Tandir míří ze Sigmy na Slovensko

foto: new.mfkzemplin.sk/

07. 10. 2020 - 16:27

Útočník Ismar Tandir (1995) opět opouští SK Sigma Olomouc. Na Hané se téměř dvoumetrový Bosňan s německým pasem výrazně neprosadil od svého loňského příchodu a již na jaře hostoval na Slovensku. Poslední zhruba dva měsíce trénoval opět v Olomouci, ale odehrál jen jeden zápas za béčko v Moravskoslezské fotbalové lize. Nyní se přesunul znovu na východ, bude hrát za Michalovce. Slovenský klub o tom informoval na svém webu.

Tandir přišel do SK Sigma loni v červenci jako volný hráč, předtím působil na Slovensku v Ružomberoku. V Olomouci podepsal smlouvu na dva roky. Na Andrově stadionu se ale nedokázal prosadit, stihl jen čtyři starty. Takže na jaře odešel na hostování do Pohronie, což byl nováček slovenské nejvyšší soutěže. Tam stihl jenom pět startů, aniž by se mu povedlo vstřelit branku.

Trenér Radoslav Látal s ním nepočítal do kádru pro novou sezonu. Přesto se jako hráč SK Sigma vrátil na Hanou a začal zde trénovat. Nejprve individuálně, pak s béčkem, proti jeho nezařazení do kádru zcela nepochopitelně protestovaly hračské odbory. Takže Sigma nakonec Tandira nechala trénovat s áčkem a vedla ho na klubovém webu jako člena prvoligového kádru. To už skončilo, Tandir je zase na Slovensku.

Ismara Tandira dnes oznámil jako novou posilu Zemplín Michalovce, klubu, který je po devátém kole slovenské první ligy třetí od konce v tabulce. Jestli jde o přestup nebo o hostování, o tom zatím neinfromoval ani jeden ze zainteresovaných klubů.

Další články