Zde může být vaše reklama.

Přípravný turnaj V trianglu dorostenek hrálo i družstvo SK Sigma

V trianglu dorostenek hrálo i družstvo SK Sigma

foto: fotbal.cz

02. 08. 2020 - 14:36

V sobotu hostily Pardubice na Letním stadionu triangl starších dorostenek. Za velkého vedra se proti Plzni a SK Sigma Olomouc nejlépe dařilo domácímu týmu. Všechny duely byly vyrovnané, ale nakonec se z vítězství radovala domácí děvčata. Jak proti Sigmě Olomouc, tak i proti plzeňské Viktorii se prosadila Veronika Hýlová, a perníkářky tak slavily těsné výhry. Fotbalistky Sigmy Olomouc potrápily prvoligové soupeřky, v duelu se Západočeškami branka nepadla. Informoval o tom server fotbal.cz.

„Děkujeme Olomouci a Plzni za kvalitní měření sil v první fázi letní přípravy. V zápasech byla k vidění řada nepřesností a chyb, ale také spousta pěkných fotbalových momentů od hráček ze všech tří týmů. Škoda jen, že diváci neviděli více branek," posteskl si trenér pořádajících Pardubic Kamil Kozák.

Sympatickými výkony se předvedla olomoucká Sigma. „Dnešní dvě utkání v horkém počasí byla kondičně náročná. Děvčata musím pochválit, jak utkání odpracovala. Výsledky i průběh obou zápasů jsou pro nás povzbuzující. Děkujeme oběma celkům za velmi kvalitní přípravu,“ uvedl olomoucký Miloslav Novotný.

Své hodnocení přidal i plzeňský trenér Vojtěch Křelina. „K trianglu do Pardubic jsme zajížděli v plné náročné přípravě a s očekáváním, jak se s tím holky budou schopné poprat. Nakonec musíme být s kvalitou zápasů i naší předvedenou hrou spokojeni. Splnilo to svůj účel a máme opět nasbírané cenné zkušenosti do budoucna. Chtěli bychom ještě poděkovat Pardubicím za zorganizování a Olomouci za možnost zahrát si a porovnat síly,“ dodal.

Výsledky:
FK Pardubice - SK Sigma Olomouc 1:0 (Hýlová)
SK Sigma Olomouc  - FC Viktoria Plzeň 0:0
FK Pardubice - FC Viktoria Plzeň 1:0 (Hýlová)

Další články