Zde může být vaše reklama.

BK REDSTONE hraje doma V utkání s Opavou půjde o body i dobrou věc

V utkání s Opavou půjde o body i dobrou věc

foto: Petr Pelíšek

19. 11. 2021 - 10:00

Poslední ligové utkání před reprezentační pauzou čeká na hráče BK REDSTONE Olomoucko. Do Čajkarény přijede 20. listopadu Opava, která v posledním kole ukončila dlouhou vítěznou sérii Nymburka. Utkání začíná v 18 hodin.

„Stejně jako při předchozím mistrovském utkání s Nymburkem platí, že je to v této situaci dobrý soupeř, který je favorit.  Je to lepší, než kdybychom nastoupili proti týmu, který bychom měli porazit,“ míní trenér Miljan Čurovič, který zažil svoji premiéru na střídačce v prohrané dohrávce 7. kola v Nymburce. „Některé věci, které jsme chtěli odehrát, jsme zvládli. Kluci dodrželi některé zásady, které jsme si vytyčili před utkáním. Dává nám to naději, že můžeme pokračovat v práci,“ řekl kouč BK REDSTONE.

Zápas s posledním ligovým finalistou bude mít i charitativní podtext. Polovina výtěžku ze vstupného půjde na konto Obecně prospěšné společnosti Šance Olomouc, což je nezisková organizace, která již od roku 1991 pomáhá hematologicky, onkologicky a chronicky nemocným dětem. V průběhu utkání proběhne také dražba tří adventních věnců, i takto získanou částku převezme ředitelka Šance Olomouc Herta Mihálová. „Jsme olomoucký klub a chceme podporovat podobné projekty na území našeho města,“ poznamenal generální manažer BK REDSTONE Libor Špunda. „Věřím, že do Čajkarény dorazí co nejvíce fanoušků a získaná částka bude zajímavá,“ dodal Špunda.

Další články