Zde může být vaše reklama.

Derby jasně pro hosty Volejbalistky Olomouce nedaly šanci Přerovu

Volejbalistky Olomouce nedaly šanci Přerovu

foto: Petr Pelíšek

04. 10. 2020 - 10:59

Volejbalistky VK UP Olomouc mají další body z venku. Po výhře v Brně tentokrát dokázaly hladce zvítězit v derby v Přerově.

Vyrovnané utkání sehrál Přerov v hanáckém derby s favorizovanou Olomoucí. Jen v druhém dějství si Přerovanky vybraly slabší chvilku, když od stavu 10:13 získaly jen čtyři body.

„Od nás to byl pěkný zápas. Lidi na nás můžou být pyšní, protože jsme bojovali. Hráli jsme pěkný volejbal. Bohužel dva sety 22:25 a 23:25, možná máme strach. Na druhé straně soupeř má kvalitu, i když nehrál v nejsilnější sestavě. Měla to být jasná záležitost, a to určitě nebyla. I trenér Olomouce uznal, že jsme je potrápili. To je důkaz, že se neflákáme, trénujeme, byť v omezeném počtu. Věříme tomu, že při té poctivé práci brzy vyhrajeme,“ řekl trenér Přerova Radim Vlček.

 „Dnes to byl z naší strany docela špatný výkon. Utrápené vítězství, neplnili jsme taktické pokyny, které jsme si řekli před zápasem. Vždycky nám spíše pomohl soupeř. Do dalších zápasů se z toho musíme poučit a jít do toho dle domluvených taktických pokynů,“ řekl trenér Olomouce Petr Zapletal.

Další ligové utkání čeká Olomoučanky už ve čtvrtek 8. října. V předehrávce 14. ligového kola se od 18 hodin představí v Brně na palubovce Králova Pole.

Volejbal Přerov - VK UP Olomouc 0:3 (-22, -14, -23)

Rozhodčí: Možnár, Trumpeš. Čas: 75 minut. Diváků: 80.
Přerov: Kotlabová, Dlouhá, Diatková, Polášková, Boudová, Zatloukalová, libero A. Kulová. Střídaly:  Semerádová, Plešingrová, Köhlerová. Trenér Radim Vlček.
Olomouc: Gogičová, Nová, Kofieová, Pilepičová, Schlegelová, Madsenová, libero D. Kulová. Střídaly: Valková, Stümpelová. Trenér Petr Zapletal.

Další články