Zde může být vaše reklama.

UNIQA extraliga žen Volejbalistky VK UP doma prohrály a už nejsou první

Volejbalistky VK UP doma prohrály a už nejsou první

foto: volejbalolomouc.cz

15. 01. 2021 - 22:18

Souboj dvou bodově vyrovnaných týmů z čela tabulky nabídlo utkání 7. kola UNIQA extraligy volejbalistek mezi Univerzitou Palackého Olomouc a Duklou Liberec. Domácí vysokoškolačky držely před zápasem první příčku jen díky lepšímu poměru míčů, Liberci však až příliš snadno přenechaly čelo tabulky i všechny body po prohře 0:3.

Volejbalistkám VK UP se v novém roce nepovedlo už druhé utkání. Od začátku byl lepší hostující tým, Hanačkám se povedlo zabojovat a ve třetí setu, ale to už bylo na zvrat pozdě. V tabulce tak opustily první místo.

„Byl to náš už druhý špatně odehraný zápas v řadě. Po Novém roce se nám vůbec nedaří a vypadá to, že v týmu není pohoda. Je to vidět také v tréninku, což je základ. Budeme tedy muset něco změnit. Liberec hrál velmi dobře útočně, my jsme se vraceli do utkání až ve třetím setu, ale o jeho osudu rozhodly naše dvě hrubky v koncovce,“ řekl trenér VK UP Olomouc Petr Zapletal.

VK UP Olomouc – VK Dukla Liberec 0:3 (17:25, 20:25, 23:25)

Rozhodčí: Spáčil, Grabovský. Hráno bez diváků

VK UP Olomouc: Valková, Nová, Stümpelová, Pilepič, Schlegel, Madsen, libero Zilberman. Střídala: Kulová. Trenér Petr Zapletal.
Liberec: Kohoutová, Bajusz, Emelina, Trnková, Kvapilová, Svobodová, libero Dostálová. Střídaly: Ovečková, Šotkovská. Trenér Libor Gálík.

Další články