Zde může být vaše reklama.

Legendy klubu vs. repre Zápas století k výročí Sigmy se bude hrát v září

Zápas století k výročí Sigmy se bude hrát v září

foto: Petr Pelíšek

12. 07. 2019 - 16:29

Kromě dresů na novou sezonu a sportovních plánů SK Sigma Olomouc ve středu na náměstí před radnicí také podal informace o tom, že v úvodu září se bude na Andrově stadionu hrát Zápas století. Střetnutím legend SK Sigma versus reprezentace si klub připomene sto let od založení. Podobnosti klub uvedl na tiskové konferenci a na svém webu.

Zápas století se bude hrát v neděli 8. září od 14 hodin. Nastoupí proti sobě výběry Sigmy a národního týmu, domácí mančaft povede Petr John Uličný, reprezentaci Karel Brückner. Na Andrově stadionu budou opět v akci ze Sigmáckých legend například Martin Vaniak, Zdeněk Zlámal, Tomáš Lovásik, Tomáš Janotka, Michal Kovář, Oldřich Machala, Martin Kotůlek, Martin Hudec, Aleš Škerle, Michal Hubník, Roman Hubník, Patrik Siegl, Jan Maroši, Josef Mucha, Radoslav Látal, David Kobylík, Michal Ordoš, Radek Drulák, Jiří Balcárek, Roman Sedláček, Luboš Reiter, Radek Onderka, Vladislav Niki Lauda, Miroslav Baranek, Darko Šuškavčevič, Robert Caha nebo David Rozehnal.

Posledně jmenovaný David Rozehnal nastoupí za oba výběry, podobně jako kvartet exolomouckých reprezentantů ve složení Radoslav Kováč, Marek Heinz, Stanislav Vlček a Tomáš Ujfaluši. „Z řad bývalých hráčů reprezentace prozatím přislíbili účast Jan Koller, Jan Polák, Jaroslav Plašil, Tomáš Hübschmann, Martin Jiránek, Zdeněk Grygera, Štěpán Vachoušek, René Bolf, Jaromír Blažek, Vladimír Šmicer, Roman Týce, Pavel Mareš, Milan Baroš, Karel Poborský, Vratislav Lokvenc. A také Petr Čech, Pavel Nedvěd a Tomáš Rosický, jejich účast ale mohou ohrozit pracovní povinnosti v jejich klubech. Další hráče oslovujeme," uvedl David Rozehnal, odchovanec SK Sigma, který se na organizaci utkání aktivně podílí.

Vstupenky na Zápas století budou v prodeji od pátku 26. července od 12:00 ve Fanshopu SK Sigma na Andrově stadionu a v síti Ticketportal za 250 a 300 Kč. Držitelé permanentních vstupenek SK Sigma Olomouc mají přednostní možnost nákupu vstupenek na své obvyklé místo. Ten je na programu od pondělí 22. července do čtvrtka 25. července a navíc získají slevu 100 Kč.

Pro členy fotbalových klubů je připravena speciální akce, můžou si koupit vstupenku za 150 Kč, to ovšem pouze na severní tribunu do sektorů J a N. Kapacita je omezená, zájemci nechť do 9. srpna pošlou email na adresu miroslav.skacelik@sigmafotbal.cz s objednávkou za svůj klub. Lístky je nutné si osobně vyzvednout do 16. srpna. Platit takto objednané vstupenky bude možné pouze v hotovosti. Jižní tribuna bude přístupná také vozíčkářům. Pro ty platí rezervace míst na emailové adrese miroslav.skacelik@sigmafotbal.cz.

Další články