Zde může být vaše reklama.

Interliga házenkářek Zora doma padla se Slavií

Zora doma padla se Slavií

foto: Petr Pelíšek

12. 04. 2022 - 10:42

Poslední domácí zápas základní části interligy se družstvu DHK Zora Olomouc nepovedl. Hanačky se Slavií Praha prohrály, což je komplikace pro předpokládaný postup do play-off.

Olomouckým se nedařilo už od začátku a Pražanky se rychle ujaly vedení 9:3. Potom ale Hanačky dokázaly zabrat a snížit na rozdíl dvou branek. I přes to všechno ale nakonec na světelné tabuli svítilo poločasové skóre 11:15. V druhé půli se ovšem Slávistkám podařilo utéct již na desetibrankový rozdíl, což už Hanačky rozdýchat nedokázaly. Do jejich branky tak i nadále padal gól za gólem a konečné skóre se zastavilo až na číslech 18:30.

„Hodnotí se mi to hodně špatně. Zápas se nám vůbec nevydařil. Výsledek byl jednoznačný pro soupeře. Bohužel, body jsme opravdu potřebovali, ale nevycházelo nám vůbec nic a soupeř nás jednoznačně přehrál,“ řekl trenér Zory Libor Malínek. „Nesedlo nám vůbec nic. Od první minuty jsme se nedostali do zápasu, je to zklamání. Nemohli jsme se ničeho chytit, úplně jsme propadli. Věděli jsme, o jak důležité body hrajeme, ale bohužel to nevyšlo,“ podotkl. „Minulé zápasy vypadaly velice dobře, ale nevyšlo to. Pořád je co zlepšovat. Teď hrajeme v Písku, rozdáme si to tam ve středu o postup. Stal se výpadek, ale musíme jít dál, porveme se o to,“ řekl Malínek.

DHK Zora Olomouc – DHC Slavia Praha 18:30 (11:15)

Rozhodčí: Šlezingr, Špunar. Sedmičky: 2/1: 4/4. Vyloučení: 3/1. Diváci: 170.

DHK Zora Olomouc: Polášková, Haládíková – Kapsová  1, Jansová 2, Sovová 2/1, Kašpárková 5, Přikrylová, Roupcová, Krajčovičová, Machačová 2, T. Fyčáková 2, Hejlová, Kuxová 1, Kubálková 2, Kubáčková 2. Trenér Libor Malínek.
DHC Slavia Praha: Šlejtrová, Michalská, Koudelková: Franková 5, Vostárková 3, Novotná, Duranková 2, Holeňáková 1 Zimová, Míšová 6, Weisenbilderová 6/4, Motejlová, V. Fryčáková, Vavroušková 1, M. Svobodová 2, Jestříbková 3. Trenér Jan Salač.

Další články