Zde může být vaše reklama.

Yunis má formu Béčko SK Sigma remizovalo v Ostravě

Béčko SK Sigma remizovalo v Ostravě

foto: Petr Pelíšek

10. 09. 2020 - 09:12

Třetiligové béčko SK Sigma Olomouc hrálo ve středu zápas vloženého 16.kola Moravskoslezské fotbalové ligy v Ostravě proti Baník B. Duel skončil remízou 2:2, jednu z olomouckých branek dal útočník Jakub Yunis, který skóroval ve třetím zápase v řadě.

Sigmě se v posledních kolech nedaří naplno zabodovat. Do utkání šlo s minisérii tří zápasů bez výhry a nepovedlo se ani tentokrát. Domácí šli do vedení v 16. minutě, ale ještě do přestávky hosté stav otočili. Po půlhodině hry se trefil, poprvé v olomouckém dresu, útočník Dominik Radič. A pak gólem do šatny dal na 2:1 pro Sigmu útočník Jakub Yunis. Ten se střelecky prosadil už ve třetím utkání v řadě a začíná si říkat o nominaci k zápasu prvoligového áčka. Poločasový náskok ovšem Sigma neudržela, jedenáct minut před koncem se domácím povedlo srovnat.

Další zápas hraje béčko SK Sigma v neděli 13. září doma na Andrově stadionu proti Hlučínu (10.15).

FC Baník Ostrava B – SK Sigma Olomouc B 2:2 (1:2)

Branky: 16. Martišiak, 79. Martiník – 31. Radič, 45. Yunis. Rozhodčí: Volek – Zaoral, Pospíšil. ŽK: Zálešák. Diváků: 112.
SK Sigma B: Trefil – Diblík, David, Kotouč (83. Neuer), M. Galus – Grečmal, Hausknecht (46. Bednár), Grygar (90. O. Hapal), Šíp (73. Baďura) – Yunis, Radič (69. Fiala). Trenér Augustin Chromý.

Další články