Zde může být vaše reklama.

Naposledy ve starém sídle Český rozhlas Olomouc zve na Den otevřených dveří

Český rozhlas Olomouc zve na Den otevřených dveří

foto: olomouc.rozhlas.cz

12. 05. 2022 - 17:46

V sobotu 14. května se po dlouhé době opět otevře budova Českého rozhlasu Olomouc, aby přivítala návštěvníky Dne otevřených dveří. Ty čeká je bohatý program a hlavně se  mohou rozloučit se starým sídlem Českého rozhlasu Olomouc, odkud vysílal od svého založení v roce 1949.

Akce se tentokrát rozběhne už v deset hodin dopoledne. Rozhlas předpokládá, že ho do 16.00 hodiny navštíví jako vždy velký počet lidí.

„Po dvou letech covidové pauzy bude moci veřejnost opět nahlédnout do práce olomouckých rozhlasáků. Připraveny jsou komentované prohlídky studií i doprovodný program“, říká ředitel Českého rozhlasu Olomouc Josef Podstata.

Prohlídky budou probíhat po skupinách ve dvacetiminutových intervalech a lidé se při nich setkají s oblíbenými moderátory i redaktory. Na své si přijdou také rodiny s dětmi.

 e Velkém studiu bude stanoviště pro dočasné tetování, tzv. airbrush. Na dalším stanovišti bude fotobudka, kde se návštěvníci mohou vyfotit s různými předměty nebo i moderátory či redaktory. A s sebou si odnesou fotku, která jim bude připomínat návštěvu Českého rozhlasu Olomouc.

Další články