Zde může být vaše reklama.

Co se dá hodit do řeky? Mladíci zkusili koloběžku a pneumatiku

Co se dá hodit do řeky? Mladíci zkusili koloběžku a pneumatiku

foto: Městská policie Olomouc

23. 02. 2023 - 19:21

Vodní toky v poslední době lákají olomouckou mládež, která si je vybírá k odhazování nejrůznějších věcí. Tento týden to byla elektrokoloběžka a potom i pneumatika. Mladíci mají tu smůlu, že je policie chytila.

Nejprve v úterý povedená dvojice mladých lidí hodila elektrokoloběžku do Mlýnského potoka, následně byl včera po půl jedné ráno na kamerovém systému spatřen mladík, který v ulici Komenského z cesty, která vede dolů k náplavce pustil pneumatiku, která se skutálela do řeky Moravy. Spolu s ním celé akci pobaveně přihlíželi další dva jeho kamarádi.

Hlídce Městské policie Olomouc se po příjezdu na místo podařilo dotyčného nalézt poblíž místního gastronomického podniku. "Mladík se ke svému neuváženému jednání přiznal a strážníkům řekl, že starou pneumatiku pustil jen z recese a nepředpokládal, že dojede až vody. Dotyčného jsme seznámili s faktem, že o celém incidentu bude informováno Povodí řeky Moravy a případ bude následně oznámen správnímu orgánu pro podezření ze spáchání přestupku dle zákona o výrobcích s ukončenou životností," upřesnil mluvčí MP Olomouc Petr Čunderle.

Další články