Zde může být vaše reklama.

Co se stalo na chudobínské faře? Už jsou výsledky pitvy

Co se stalo na chudobínské faře? Už jsou výsledky pitvy

02. 05. 2019 - 13:16

Mrtvý muž, který byl nalezen minulý týden ve vnitřních prostorách objektu v obci Chudobín na Litovelsku, byl zavražděn. K takovému závěru došla policie po ohledání místa činu. Nyní už jsou k dispozici výsledky pitvy. Objekt, ve kterém k násilnému činu došlo, patří církvi, která jej však delší dobu neužívala.

Tým kriminalistů na případu intenzivně pracuje, vyhodnocuje dosavadní informace a poznatky, bylo stanoveno několik vyšetřovacích verzí. Olomoučtí kriminalisté již mají k dispozici výsledky soudní pitvy, které potvrdily, že šestadvacetiletý muž z Litovelska utrpěl zranění neslučitelná se životem a zemřel násilnou smrtí. "Z taktických důvodů nelze sdělit nyní nic konkrétního, neboť jakékoliv podrobnější informace by mohly narušit průběh vyšetřování a zkomplikovat tak dopadení pachatele," uvedl policejní mluvčí Libor Hejtman.

Výzva policie občanům: Pomozte s dopadením pachatele! 

Pokud někdo má jakékoliv informace, které by mohly policistům pomoci s vyřešením tohoto závažného zločinu, kontaktujte, prosím, policisty prostřednictvím linky 158, případně se obraťte se svými poznatky na nejbližší policejní služebnu. Děkujeme za spolupráci. Pachateli v případě dopadení hrozí za trestný čin vražda trest odnětí svobody na deset až osmnáct let.

Další články