Zde může být vaše reklama.

Chomoutov, Bouzov a další Do čtyř včerejších nehod v kraji byla zapletená zvěř

Do čtyř včerejších nehod v kraji byla zapletená zvěř

foto: Pixabay

12. 09. 2019 - 18:00

V průběhu včerejšího dne došlo ke čtyřem dopravním nehodám, ve kterých figurovala zvěř. První se stala krátce po šesté hodině ráno na komunikaci mezi obcemi Pňovice a Chomoutov.

Devětatřicetileté řidičce osobního vozidla Kia Ceed, která jela ve směru na Chomoutov, vběhl náhle do jízdní dráhy, z pravé strany, srnec. Ten byl při střetu usmrcen. Ke zranění osob nedošlo, alkohol byl u řidičky vyloučen orientační dechovou zkouškou. Hmotná škoda je odhadována na předběžně 85 000 korun.

Druhá z nehod se stala také krátce po šesté hodině ráno, na komunikaci III/37314, mezi obcemi Bohuslavice a Vilémov. třiašedesátiletému řidiči vozidla Dacia, který jel ve směru od obce Bohuslavice, vběhla náhle z pravé strany do jízdní dráhy srna-srnec. Po střetu odběhla lesní zvěř neznámo kam. Ke zranění osob nedošlo, alkohol byl u řidiče vyloučen orientační dechovou zkouškou. Hmotná škoda je odhadována na předběžně 30 000 korun.

Krátce před osmou hodinou ráno pak došlo ke střetu osobního vozidla Kia, řízeného sedmačtyřicetiletým řidičem, s lesní zvěří na komunikaci I/46, mezi Moravským Berounem a obcí Horní Loděnice. I tomuto vozidlu vběhla náhle z levé strany do jízdní dráhy srna. Při nehodě nedošlo ke zranění osob, alkohol byl u řidiče vyloučen orientační dechovou zkouškou. Škoda je odhadována na předběžně 55 000 korun.

Poslední dopravní nehoda, v níž figurovala zvěř, se stala kolem devatenácté hodiny na komunikaci III/37313 v katastru obce Bouzov. čtyřicetileté řidičce osobního vozidla VW Polo vběhla náhle a nečekaně z levé strany, do jízdní dráhy, srna. Došlo ke střetu, po kterém srna odběhla neznámo kam. Při nehodě nedošlo ke zranění osob, alkohol byl u řidičky vyloučen orientační dechovou zkouškou. Škoda je odhadována na předběžně 35 000 korun.

Další články