Zde může být vaše reklama.

Krásné podzimní počasí Dvacítky vydrží i začátkem nového pracovního týdne

Dvacítky vydrží i začátkem nového pracovního týdne

foto: Lukáš Blokša

21. 10. 2019 - 06:00

Kdo si v posledních dnech zvykl na teplo a dvacítky k tomu, nemusí zoufat. I začátek nového pracovního týdne ho v kraji přivítá přesně těmito věcmi. A proto byste měli vstát pravou nohou a dostatek teplého počasí si užít plnými doušky.

V pondělí nás čeká jasno až polojasno. Ráno se v kraji objeví ojediněle mlhy nebo nízká oblačnost. Nejvyšší teploty se budou pohybovat mezi 18 až 21 stupni Celsia, na horách pak 14 až 18 stupni. Slabý proměnlivý vítr bude foukat až do rychlosti 4 metry za sekundu.

Úterní počasí nás přivítá polojasnem až oblačnem, místy opět budou mlhy nebo nízká inverzní oblačnost Nejnižší noční teploty se budou pohybovat mezi 7 až 11 stupni Celsia. Nejvyšší denní teploty pak od 15 až do 19 stupňů, ojediněle naše teploměry naměří až 21 stupňů. Slabý proměnlivý vítr bude foukat v rychlosti od 1 do 4 metrů za sekundu.

Ve středu nás čeká skoro jasno až polojasno. Místy se v kraji objeví mlhy nebo nízká invezní oblačnost, která se ojediněle udrží po celý den. Nejnižší noční teploty budou opět 7 až 11 stupňů Celsia. Nejvyšší denní teploty pak 17 až 21 stupňů, při nízké oblačnosti ovšem jen kolem 15 stupňů. Slabý jižní až jihovýchodní vítr bude foukat v rychlosti 2 až 4 metrů za sekundu.

Další články