Zde může být vaše reklama.

Javoříčské jeskyně uzavře natáčení filmu Kam motýli nelétají

Javoříčské jeskyně uzavře natáčení filmu Kam motýli nelétají

foto: Javoříčské jeskyně

15. 07. 2020 - 09:10

Javoříčko - Pokud se v srpnu chystáte na návštěvu Javoříčských jeskyní, napište si do diářů, že mezi 4. a 6. srpnem bude uzavřená dlouhá prohlídková trasa jeskyní. A to všechno kvůli natáčení českého filmu Kam motýli nelétají. Javoříčské jeskyně o tom informují na svém facebooku.

"Ve dnech 4. až 6. 8. 2020 bude z důvodu natáčení nového českého filmu Kam motýli nelétají pro návštěvníky uzavřena DLOUHÁ prohlídková trasa Javoříčských jeskyní," stojí na facebooku jeskyní.

Prohlídek v rámci krátké trasy se natáčení filmu nedotkne.

"Prohlídky jeskyní po krátké prohlídkové trase budou ve standardním režimu, tj. 9:00 až 17:00. Děkujeme za pochopení a těšíme se na vaši návštěvu," stojí v prohlášení k chystanému omezení provozu z důvodu natáčení filmu.

Kam motýli nelétají

Kam motýli nelétají je připravovaný český celovečerní film scenáristy a režiséra Romana Němce. V hlavních rolích se představí divadelní herec Daniel Krejčík jako devatenáctiletý student gymnázia a Jiří Vojta jako jeho učitel. Natáčení začalo v květnu 2020 a premiéra je plánovaná na podzim 2021. Děj se odehrává v Kadani a jeskyních komplexech.

Další články