Zde může být vaše reklama.

Kdo bude letošním podnikatelem roku Olomouckého kraje?

Kdo bude letošním podnikatelem roku Olomouckého kraje?

foto: Olkraj.cz

14. 09. 2021 - 16:17

Uz šestnáctý ročník soutěže o podnikatele roku Olomouckého kraje odstartoval. Nominace mohou zájemci posílat až do 21. října letošního roku.

„Pracovitost, odvaha a chuť posouvat se dál – to jsou základní vlastnosti každého úspěšného podnikatele. Fakt, že se soutěž o nejlepšího podnikatele roku koná v Olomouckém kraji už pošestnácté, dokazuje, že šikovných a nadaných podnikatelů žije u nás v regionu spousta. Hejtmanství jim fandí a nabízí pomocnou ruku," uvedl Josef Suchánek, hejtman Olomouckého kraje.

Nominace na nejlepší podnikatele mohou lidé posílat až do 21. října nejlépe prostřednictvím nominačního formuláře na stránkách https://www.podnikatelroku.cz/prihlaska/chci-udelit-nominaci

„V Olomouckém kraji nabízíme prostřednictvím inovačního centra konkrétní podpůrné nástroje pro podnikatele. Vážím si toho, že díky partnerství s EY můžeme ocenit ty nejlepší z nich", řekl předseda správní rady Inovačního centra Olomouckého kraje a náměstek hejtmana Jan Šafařík.

Vloni v anketě zvítězil Oldřich Svoboda, zakladatel společnosti MONTIX. „Příběh každého z oceněných podnikatelů roku je jedinečný, ale jedno mají všichni společné – svou pílí, odhodláním a úspěchem jsou skvělou motivací,“ dodala Magdalena Souček, vedoucí partnerka EY v České republice.

Další články