Zde může být vaše reklama.

Lehká zranění Mezi Horní Loděnicí a Lipinou bourala dvě osobní auta

Mezi Horní Loděnicí a Lipinou bourala dvě osobní auta

foto: Policie ČR

26. 09. 2019 - 12:00

Včera, krátce po čtrnácté hodině, policisté přijali oznámení o dopravní nehodě na silnici mezi obcemi Horní Loděnice a Lipina. Jak z prvotního šetření vyplývá, dvacetiletá cizinka, která řídila auto značky Nissan Vanette, která jela od obce Horní Loděnice, měla po projetí prudké pravotočivé zatáčky dostat s vozidlem z prozatím přesně nezjištěných příčin smyk a přejet do protisměru.

"Tam se střetla s protijedoucím vozidlem Škoda Fabia, které řídil čtyřiadvacetiletý řidič. Při nehodě nedošlo ke zranění osob. Celková hmotná škoda je v tuto chvíli odhadována na předběžně 45 tisíc korun. Orientační dechové zkoušky u obou účastníků nehody vyloučili požití alkoholu. U řidičky provedli policisté také orientační test na omamné a psychotropní látky, který prokázal přítomnost cannabinoidů," uvedla mluvčí policie Irena Urbánková.

Mladá žena se po poučení dobrovolně podrobila lékařskému vyšetření, spojenému s odběrem biologického materiálu v nemocnici. Policisté v současné době vyšetřují přesné příčiny nehody.

Další články