Zde může být vaše reklama.

Muž srazil ženu z kola, z místa nehody ujel

Muž srazil ženu z kola, z místa nehody ujel

foto: Policie ČR

26. 09. 2021 - 15:00

Policisté dopravního inspektorátu Olomouc se obrací na širokou veřejnost s žádostí o pomoc vedoucí k objasnění dopravní nehody. 

"Ve středu 8. září 2021 v 16:45 hod. na místní komunikaci mezi obcemi Velký Týnec – Vsisko a Grygov nezjištěný řidič osobního motorového vozidla, bílé barvy, předjížděl cyklistku. Přitom měl pravým zpětným zrcátkem zavadit o řídítka cyklistky, která následně upadla na komunikaci. Řidič motorového vozidla po střetu pokračoval dále, aniž by po dopravní nehodě zastavil," uvedl mluvčí policie Libor Hejtman.

V danou dobu mělo místem nehody v opačném směru (tedy k obci Velký Týnec – Vsisko) projíždět osobní motorové vozidlo červené barvy.

"V souvislosti s prověřováním okolností dopravní nehody se obracíme na případné svědky, kteří mají poznatky k dopravní nehodě, aby se přihlásili na linku 158, nebo osobně, telefonicky či e-mailem kontaktovali přímo policisty dopravního inspektorátu Olomouc, Třída Kosmonautů 10, tel.: 974 766 251, e-mail: ol.di.podatelna@pcr.cz," dodal Hejtman.

Další články