Zde může být vaše reklama.

Neprůjezdná silnice Na dálnici u Bystročic se převrátil přívěs s asfaltem

Na dálnici u Bystročic se převrátil přívěs s asfaltem

foto: HZS Olomoucký kraj

09. 12. 2020 - 10:37

Úsek dálnice u Bystročic je momentálně neprůjezdný kvůli havárii přívěsu, že kterého vytekl asfalt. Na místě zasahují hasiči.

"Právě zasahujeme u dopravní nehody u Bystročic na D46, kde se převrátil přívěs asi s 10 kubíky asfaltu, který se rozlil do obou pruhů. Komunikace je nyní neprůjezdná. Odstraňujeme materiál z komunikace," oznámili hasiči na twitteru.

O nehodě informovala také mluvčí policistů Miluše Zajícová.

"Na dálnici D46 došlo v 9:20 hod. ve směru z Prostějova na Olomouc k havárii nákladního vozidla s cisternou ( převrácení) a vytečení asfaltu na komunikaci, který je rozlitý v obou jízdních pruzích ve směru na Olomouc a zasáhl i do levého jízdního pruhu ve směru na Prostějov. Při nehodě nedošlo ke zranění řidiče, nepotvrdilo se, že by před jízdou požíval alkohol. V současné době jsou hlídky na místě, usměrňují provoz a probíhá šetření události. Řidičům doporučujeme, aby se místu havárie vyhnuli, případně aby byli při projíždění místem opatrní. V tuto chvíli se pracuje na částečném zprůjezdnění alespoň jednoho jízdního pruhu. O zprůjezdnění budeme informovat," napsala v tiskové zprávě Zajícová.

Další články