Zde může být vaše reklama.

Připomínkujte včas! Nelíbí se vám, jak v kraji jezdí vlaky?

Nelíbí se vám, jak v kraji jezdí vlaky?

04. 07. 2019 - 15:00

Do 12. 7. 2019 lze připomínkovat návrh nových jízdních řádů vlaků kategorií Os a  SP pro rok 2019/2020. Návrh je zveřejněn na webových stránkách www.kidsok.cz v sekci Jízdní řády, umístěné v  horní liště, podsekce Připomínkování jízdních řádů. Svoje připomínky můžete zasílat na kontakty uvedené na www.kidsok.cz/kontaktni-informace/.

Vždy je nutné uvést, z jakého důvodu vznášíte požadavek na úpravu navrhované časové polohy nebo zavedení spoje, např. odvoz ze zaměstnání – je třeba konkrétně uvést místo nebo firmu, pracovní dobu, nejlépe i  počet dojíždějících a další náležitosti, které se vztahují k případným požadovaným úpravám. V případě zajištění návaznosti na veřejnou linkovou dopravu je třeba uvést číslo linky a spoje a požadovaný čas. Předmětem připomínek jsou vlaky kategorií Os a Sp, jejichž objednatelem je Olomoucký kraj.


Připomínkovat můžete i autobusy

Své připomínky k jízdním řádům IDSOK mohou cestující zasílat mailem na kidsok@ kidsok.cz nebo písemně na adresu: KIDSOK, p. o., Jeremenkova 1211/40b, Hodolany, 779 00 Olomouc. Vždy je nutné uvést, o jaký spoj se jedná (linka/trať a čas a směr jízdy), za jakým účelem spoje využíváte, pokud vám nevyhovuje navrhovaná časová poloha, uveďte potřebný čas dojezdu/odjezdu, případně počet cestujících, kterých se vámi požadovaná změna týká.

Další články