Zde může být vaše reklama.

Neznámý muž vyloupil poštu v obci Dobromilice

Neznámý muž vyloupil poštu v obci Dobromilice

foto: Galerie Šantovka

04. 02. 2022 - 13:09

Dnes před devátou hodinou ranní došlo k přepadení pracovnice pošty v obci Dobromilice. Neznámý pachatel měl dle prvotních informací vytáhnout na obsluhu střelnou zbraň a vyhrožovat jí újmou na životě. Z pošty nakonec utekl s hotovostí, stíracími losy a rychlejšímu útěku využil i kradené kolo.

"Poškozená mu vydala 1 000 Kč a stírací losy, pachatel poté z místa utekl. Při útěku ukradl další poškozené ženě jízdní kolo, na kterém odjel. Ke zranění pracovnice pošty nedošlo," uvedla k případu mluvčí policie Miluše Zajícová.

V současné době po pachateli policisté intenzivně pátrají za pomocí všech dostupných sil a prostředků, do pátrání byl nasazen také policejní vrtulník a psovod.

"K popisu lze uvést, že se jednalo o muže ve věku cca 25 – 27 let, vysoký cca 175 – 185 cm, který byl oblečen do tmavé bundy a kalhot, na hlavě měl čepici, mluvil česky a v ruce měl papírovou tašku. V případě, že by veřejnost mohla poskytnout informace k tomuto muži, který je v současné době stále na útěku, aby se obrátila na linku 158.  Děkujeme za spolupráci. V současné době nejsou další bližší informace k dispozici," dodala Zajícová.

 

Další články