Zde může být vaše reklama.

Olomoucký kraj vyhlásil další ročník Zlatého erbu

Olomoucký kraj vyhlásil další ročník Zlatého erbu

foto: Olkraj.cz

13. 03. 2022 - 18:00

O zisks Zlatého erbu se mohou i v letošním roce ucházet vesnice a města z celého Olomouckého kraje. Letošní ročník soutěže o nejlepší webové stránky obcí bude už čtyřiadvacátý. Vítězového navíc z krajského kola postupují do celostátního finále, uzávěrka přihlášek je zítra, tedy 14. března.

„Smyslem projektu je nejen porovnat kvalitu webových stránek, ale dát městům a obcím zpětnou vazbu, která je důležitá pro další zlepšování internetových služeb, a také inspirovat další obce k následování,“ uvedla radní pro oblast IT Zdeňka Dvořáková Kocourková.

Porota bude zvlášť hodnotit nejlepší webové stránky měst a obcí. Posoudí také nejpovedenější turistické prezentace a inovativní elektronické služby. Vloni zvítězily v kategorii měst Zlaté Hory, mezi vesnicemi bodovaly nejlépe Vikýřovice.

„Krajského kola soutěže Zlatý erb se mohou zúčastnit města a obce kraje se svými oficiálními webovými stránkami, elektronickými službami a turistickými webovými prezentacemi. Formulář přihlášky do soutěže je k dispozici na webové stránce soutěže zlatyerb.cz,“ dodala radní Dvořáková Kocourková.

Další články