Zde může být vaše reklama.

Akce v Hanušovicích Pivovarské slavnosti přilákaly téměř 5 000 lidí

Pivovarské slavnosti přilákaly téměř 5 000 lidí

foto: pivovary.cz

10. 09. 2022 - 09:00

V sobotu 3. září se v areálu hanušovického pivovaru tančilo, zpívalo i soutěžilo v nápaditých pivních disciplínách. Konaly se již 18. Pivovarské slavnosti HOLBA. Veškeré veselí samozřejmě provázely orosené půllitry plné oblíbeného Šeráku, Keprníku i novinky Holby Nealko. Odměnou pro všechny zúčastněné byla exkluzivní ochutnávka Svatováclavského ležáku za studena chmeleného 12%.

Přestože počasí během sobotního odpoledne v podhůří úchvatných Jeseníků vypadalo všelijak, do hanušovického pivovaru si našlo cestu přibližně 4 500 milovníků kvalitního piva, příjemné muziky a dobré zábavy. Lákadlem byly mj. kapely No Name nebo Jelen a také zpěvačka Lenny. Pomyslnou třešničkou na dortu bylo slavnostní naražení sudu Svatováclavského ležáku za studena chmeleného 12%, který je oficiálně v prodeji až po pivovarských slavnostech.

„Letos byla velká žízeň, což dokazuje rekordní výtoč 150 hl, tedy 30 000 půllitrů piva. Návštěvníci měli z čeho vybírat, protože na čepu byl veškerý náš sortiment a Holba Šerák a Keprník dokonce přímo z tanku. Navázali jsme na minulý ročník a slavnostně narazili s naším sládkem Luďkem Reichlem Svatováclavský ležák za studena chmelený,“ prozrazuje Ing. Ondřej Hnila, brand manažer Holby. „Pivovarské slavnosti jsme také využili k tomu, abychom oficiálně poděkovali předsedovi správní rady PhDr. Zdeňku Konečnému, který zasvětil pivovaru Holba neuvěřitelných 50 let svého života.“

Zaměstnanci pivovaru Holba nejenže umí skvěle zorganizovat zábavnou akci, ale také si jsou vědomi zodpovědnosti vůči přírodě, z jejichž darů vaří Ryzí pivo z hor. Proto každý rok vysazují stovky stromků v rámci projektu Holba Jeseníkům a také nově rozesílají produkty z e-shopu v ekologických baleních.

Další články