Zde může být vaše reklama.

Počasí o víkendu? Teploty vyšplhají až k deseti stupňům Celsia

Počasí o víkendu? Teploty vyšplhají až k deseti stupňům Celsia

foto: Lukáš Blokša

12. 11. 2021 - 08:09

Předpověď počasí na víkend je proměnlivá, podobně jako počasí, které nás čeká. Podle meteorologů může být v některých částech dne mlha, někdy ale až skoro jasno.

Během pátečního rána bude zataženo nízkou oblačností. Ojediněle se mohou objevit také mlhy. Na horách a během dne místy i jinde, bude skoro jasno. Nejvyšší teploty se budou pohybovat mezi 4 až 7 °C, při slunečním svitu bude až 10 °C, na horách mohou jejich návštěvníci počítat s teplotami kolem 8 °C. Slabý proměnlivý nebo jihozápadní vítr bude foukat v rychlosti do do 4 m/s.

Během soboty bude zataženo nízkou oblačností nebo se objeví mlhy, místy bude i skoro jasno. Během dne dojde k přibývání oblačnosti. Ojediněle může nastat mrholení. Nejvyšší teploty a teplota na horách se budou pohybovat mezi 5 až 8 °C, ojediněle při déletrvajícím slunečním svitu bude až 10 °C. Mírný jižní až jihozápadní vítr bude foukat v rychlosti 2 až 5 m/s.

Neděle nabídne oblačno až zataženo, ojediněle se objeví také mrholení. Nejnižší noční teploty mají podle předpovědi vyšplhat mezi 5 až 1 °C. Nejvyšší denní teploty pak budou mezi 6 až 10 °C. Slabý jihozápadní, postupně mírný severní až severovýchodní má mít podle předpovědi rychlosti 2 až 6 m/s.

Další články